Word commissielid en draag actief bij aan de doorgaande ontwikkeling van de beroepsgroep

Ben je werkzaam als schooldirecteur in het primair onderwijs en wil je een actieve bijdrage leveren aan de doorgaande ontwikkeling van jouw beroepsgroep? Word dan lid van de commissie registratie of commissie accreditatie van het Schoolleidersregister PO. 

Waarom deelnemen?

  • Eigenaarschap en betrokkenheid: schooldirecteuren  kunnen het beste beslissen over (her)registratieaanvragen van collega directeuren en/of accreditatieaanvragen van opleidingsaanbod voor de basisregistratie en de herregistratie.
  • Professionele groei: verdiep je kennis over schoolleiderschap, blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ontwikkel nieuwe vaardigheden.
  • Netwerken en samenwerken: werk samen met collega schooldirecteuren en andere experts uit het onderwijsveld.


Frequentie en vergoeding
Als commissielid neem je deel aan gemiddeld zes à zeven vergaderingen per jaar. De vergaderingen zijn voor een deel online, maar soms ook op kantoor van het Schoolleidersregister PO in Utrecht. Na iedere vergadering ontvang je een vergoeding van € 130.

Wat doen de commissies precies?
Luister naar de schooldirecteuren en andere experts:
Commissie registratie 
Commissie accreditatie - basisregistratie
Commsissie accreditatie - herregistratie

Meer weten?
Ben je enthousiast of heb je misschien nog vragen? Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Bel (030) 234 73 60.