Help mee aan de ontwikkeling van het primaire onderwijs in NL!

15 november 2018

Op 24 november is het weer zover: de Nationale Schoolleiders Top PO. In de Rijtuigenloods in Amersfoort gaan schoolleiders uit het hele land samen met topmensen uit andere vakgebieden de discussie aan over het primaire onderwijs in Nederland. Tijdens de dag sluiten een aantal grote namen aan, zoals Olympische zwemkampioen Maarten van der Weijden en minister van Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media Arie Slob.

Hoe ontwikkelt het onderwijs zich verder en hoe houd je als schoolleider focus in een dynamische sector? NSTPO 2018 staat in het teken van samen zorgen voor het beste onderwijs!

Naast de mogelijkheid om jouw ervaringen te delen tijdens de interactieve sessies, zijn er een aantal spraakmakende mensen te gast op 24 november. Zo houdt Olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden een keynote, waarin hij zijn inspirerende verhaal vertelt over onverwachtse wendingen, tegenslagen en focus bewaren in snel veranderende tijden. Daarnaast is onze minister van Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, Arie Slob, aanwezig. Hij zal met schoolleider Vivian Berden in gesprek gaan over onderwijskundige verandering. Tussen de andere aanwezigen bevinden zich onder andere Ernst-Jan Stigter (Microsoft), Niels Meijer (Cruijff Foundation) en Vincent Moolenaar (Ahold/Delhaize). Kortom, kennis en inspiratie in overvloed tijdens deze derde NST PO!

Wil jij ook deel uitmaken van de Nationale Schoolleiders Top PO? Schrijf je dan nu in via: www.ponationaleschoolleiderstop.nl/inschrijven. Op onze website vind je ook het volledige programma en informatie over andere sprekers.
Heb je een vraag? Twijfel niet en mail ons: info@ponationaleschoolleiderstop.nl

Naar nieuwsoverzicht