Schoolleiders proeven van professionaliseringsaanbod

07 juni 2018

Op vrijdag 1 juni kwamen schoolleiders en aanbieders van divers professionaliseringsaanbod naar Inn Style voor de Proeverij Professionaliseringsaanbod. Onder het genot van heerlijke hapjes en een prachtig uitzicht over de Maarsseveense Plassen maakten schoolleiders tijdens pitches en proeflessen kennis met de verschillende mogelijkheden voor professionalisering.

Proeven en smaak
Peter Klosse, Smaakprofessor en Eigenaar Restaurant Echoput en Academie voor Gastronomie, vertelde over het belang van professionalisering en liet de schoolleiders kennismaken met zijn vakgebied proeven en smaak. Om smaak beter te begrijpen heeft hij het geclassificeerd en gedefinieerd. Lees er meer over in zijn presentatie.

Bekijk de foto's >

Aanbieders, dank jullie wel!
Zonder de enthousiaste inzet van de onderstaande aanbieders van het gecertificeerde professionaliseringsaanbod was de Proeverij niet mogelijk geweest. Hartelijk dank voor jullie inzet deze dag!
Academica B.V.
AVS
B&T Academie
Bazalt groep
Blankestijn & Partners
Bureau STERK
CNV Academie
Competentie Thermometer
Cornelissen Communicatie
Drives@School
Edukans
Exova
FlowConcepts
ISVW
Katholieke Pabo Zwolle
Libereaux
Marant
NiVOZ
Passerel
Plata Onderwijsacademie
Praktijk voor Arbeid & Gezondheid
S3
T Mannetje & Co
trueNorth

Naar nieuwsoverzicht