Bestuur

Medewerkers en bestuur


  • Bestuur

Het bestuur van Schoolleidersregister PO wordt gevormd door:

drs. E.D.C.M. (Ursie) Lambrechts, voorzitter;
Ursie Lambrechts is de onafhankelijke voorzitter van het bestuur van Schoolleidersregister PO. Ze heeft Kunstgeschiedenis en Onderwijskunde gestudeerd aan de tegenwoordige Radboud Universiteit Nijmegen. Na zeven jaar lid te zijn geweest van Provinciale Staten van Noord-Brabant vervolgde zij van 1994 tot 2006 haar carrière als Tweede Kamerlid voor D66. Zij was onder andere woordvoerder onderwijs. Zij is oud-voorzitter van de Evaluatie- en Adviescommissie Passend Onderwijs. Op dit moment is zij ook lid van de Onderwijsraad.


M. (Mogens) Domela Nieuwenhuis Nijegaard, bestuurslid;
Mogens Domela Nieuwenhuis is clusterdirecteur bij KSU te Utrecht met de portefeuille P&O. Hij is namens de AVS bestuurslid van Schoolleidersregister PO.


Y.H.J. (Yvonne) Vaes–Lucas, bestuurslid;
Yvonne Vaes-Lucas is bestuurslid van Schoolleidersregister PO namens de CNVO. Bij CNVO is ze kaderlid van de Landelijke Activiteitengroep Limburg en bestuurslid van CNV Schoolleiders. Hiernaast is zij directeur van Basisschool Het Dal/Brede School Markeent in Weert en ambassadeur van het Landelijk Steunpunt Brede Scholen.


M.M.A (Angèle) van der Star, bestuurslid;Namens de AOb neemt Angèle van der Star deel aan het bestuur van Schoolleidersregister PO. Angèle van der Star is interim directeur aan de Montessorischool Dukenburg te Nijmegen.


T.P. (Taco) Keulen, bestuurslid.
Taco Keulen is namens de PO-raad bestuurslid voor het schoolleidersregister PO.